Nikada nisam bila veliki fan raznoraznih krema, seruma i sličnih preparata za njegu lica. Da kupovala sam ih, ali realno svaki bi potrošila do pola tubice i gotovo nikada me nisu oduševili. Kada je izašla nova linija od NIVEA, pod nazivom NIVEA Urban skin, odlučila sam se isprobati. NIVEA Urban skin linija za njegu lica savršena je ako tražite proizvode za svakodnevnu i potpunu njegu kože.

 

Produkti linije

Linija se sastoji od dnevne kreme, noćne kreme i jednominutne maske. Kreme sam kupila na popustu u DMu, a masku sam dobila na poklon. Sve skupa u dućanu mislim da košta oko 100 kn. Pa krenimo redom….

Noćna i dnevna krema sadrže ekstrakt zelenog čaja, što se u mirisu i osjeti. Miris je izrazito osvježavajući, a sama boja obje kreme je zelena. Obje kreme sadrže i hijaluronsku kiselinu, za koju znamo da nam je pravi pomagač u borbi protiv bora. 🙂

 

 

Testirala sam obje kreme, koje trenutno svakodnevno koristim. Dnevna krema je malo punijeg sastava, vjerojatno jer dodatno sadrži faktor 20 s UVA zaštitom. Osobno više volim da je krema lagana i brzoupijajuća, a osjetim da je malčice masnija od noćne.

Noćna krema je nježnija i laganija pri nanosu na kožu, što meni osobno više odgovara. Brže se upija i koža je puno brže hidratizirana. Noćna krema će definitivno pronaći mjesto u mojoj kozmetičkoj torbici, a iskreno mislim da ću je koristiti i za dnevnu upotrebu.

 

Pravi dobitnik ove linije je jednominutna detox maska. Maska s bijelom glinom i aktivnim ekstraktom magnolije je naprosto nešto najbolje što sam kupila za njegu svog lica. Samu masku potrebno je nanijeti u debljem sloju na lice, te ostaviti da djeluje jednu minutu. Ja sam ju prilikom nanosa blago utrljavala na lice, kružnim pokretima, te pustila da djeluje malo više. Svakako savjetujem da je to vrijeme oko minutu, jer ćete djelovanje maske definitivno osjetiti. 🙂

Blago peckanje je normalna pojava, tako da nemojte paničariti, a nakon minute ju samo isperite s hladnom vodom.  Primijetila sam da mi je koža nakon tretmana stvarno bila regenerirana i temeljito očišćena. Do sada sam ju koristila tri puta i definitivno ću je nastaviti kupovati.

 

“Sandrina sudnica!”

Kada bi se proizvodi iz NIVEA Urban skin detox linije natjecali – recimo na “Euroviziji” :-),

rezultati bi bili:

Nivea Urban skin dnevna krema  – 3 od 5

Nivea Urban skin noćna krema  –  5 od 5

Nivea Urban skin detox maska – 5 od 5

Masku i noćnu kremu definitivno planiram koristiti i u budućnosti. Mislim da je cijela linija dobra kupnja za relativno malu novčanu vrijednost.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *